Miss Brandi Russell
Miss Brandi Russell, de winnares van Popstars 2008, presenteerde afgelopen vrijdag 11 mei haar debuutalbum ‘Electronic Porno Pop’.
Tegelijkertijd presenteerde zij de eerste single van dit album, het legendarische nummer ‘Purple Rain’, waarvan zij op een fantastische wijze haar eigen bewerking schreef.
Iedereen weet dat deze track in de uitvoering van Prince al de nodige emoties heeft en als je zo’n legendarische popsong gaat bewerken moet je daar wel wat aan kunnen toevoegen anders kun je dat beter achterwege laten. Naar onze mening is Miss Brandi Russell daar zeker in geslaagd iets moois toe te voegen met een stem waar je niet omheen kunt.

Het album is in Zweden opgenomen en geproduceerd door niemand minder dan Peter Hageras en Emil Hellman. Deze top producers hebben al menig nummer 1 hit op hun conto staan en hebben gewerkt met artiesten als Michael Jackson, Kylie Minogue, Ace of Base, George Michael en Agnes Carlsson.
Een aantal songs op het album zijn door Miss Brandi Russell zelf geschreven in samenwerking met persoonlijkheden als Bruce Smith en Peter Hageras. Peter Hageras was ook samen met Melchior Rietveldt verantwoordelijk voor de productie van ‘Purple Rain.

 

 

Downloaden via Msn Muziek Downloads: Klik hier
Downloaden via Target Music: Klik hier
Downloaden via Downloadmusic: klik hier
Downloaden via iTunes: klik hier